• YEAR : 2021

Newpoint

Новият Ви дом във Варна сред природата и с гледка към града и морето.

Уебсайт
ГОДИНА

2021

ЛОКАЦИЯ

бул. "1-ви Май"
Варна, България

ЖИВЕЙ В СЪРЦЕТО НА ПРИРОДАТА

За Проекта

„Newpoint“ е затворен комплекс от къщи, разположен изцяло сред гората, върху площ от 35 000 кв.м., заобиколен от горски масиви с малки поточета и каскади, завладяващ с поразителна гледка към града и морето. Намира се на 10 минути с кола от центъра на град Варна, в близост до местност „Боровец“ и на 500 метра от плаж „Аспарухово“. Комплексът предлага няколко различни типа къщи, с модерен и изтънчен дизайн, в пълен синхрон с нашата визия за живот сред природата. Всяка една от къщите е проектирана с внимание към всеки детайл и ще бъде изработена съобразно най-модерните строителни достижения и с качествени материали.

Всички къщи в „Newpoint“ се предлагат в степен на завършеност БДС, но в зависимост от вашите нужди, можем да Ви предложим различни нива на завършеност. За максимален комфорт и удобство във вашия дом, можете да се възползвате от нашите решения „Умна къща“, които могат да Ви спестят време и пари, а също  така щадят заобикалящата ни природа. Помислили сме и за обзавеждането. В съвместно партньорство със студия за интериорен дизайн, можем да изработим за вас проект, отговарящ на вашата визия за идеалния дом.

Освен красивите къщи, комплексът разполага с всичко, от което имате нужда, за да предостави възможно най-добрите условия за живот – денонощна охрана 24/7 ч. и контролиран достъп, добре осветени, чисти и поддържани улици и алеи за разходка, горски парк за отдих, детски кът за игри, спортна площадка, вкл. фитнес на открито, барбекю зона и градинка за разходка на кучета.